Mix de fainuri fara gluten pentru uz universal, eco-bio, 500g Alnavit
23.95 lei
Asigurăm doar prezentarea produselor, fără a ne implica în procesul de vânzare sau livrare si nu ne asumam nici o raspundere referitoare la imagini, preturi si comenzile efectuate.
Mix de fainuri fara gluten pentru uz universal in patiserie, eco-bio, 500g Alnavit - bio - vegan - fara gluten - fara zahar adaugat (contine zahar in mod natural) - amestec de faina pentru alimente dulci si sarate Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Amestecul universal de faina de la Alnavit asigura bunastare pentru copt, fara gluten, pentru toata lumea. Fie ca vorbim de tort, paine, briose sau aluat de pizza - amestecul de faina integrala de orez si faina integrala de mei poate fi folosit in multe moduri diferite si este potrivit atat pentru retete dulci cat si sarate. Desigur, nu numai ca nu contine gluten si lactoza, nu contine nici aditivi precum zaharul si drojdia. Ingrediente: faina integrala de orez* 45%, amidon de porumb*, faina integrala de mei*, agent de ingrosare: guma de guar* *din agricultura ecologica Poate contine urme de soia, migdale, nuci, mustar, susan si lupin. Reteta de preparare: Chec marmorat fara gluten 200g mix de faina universal Se amesteca 180g zahar brut din trestie, 1 pachet zahar vanilat, 1 pachet praf de copt si 1 praf de sare. Adaugati 4 oua si 175g de unt (la temperatura camerei) si amestecati pana obtineti un aluat cremos. Puneti jumatate din aluat intr-o tava unsa (de 25cm). Se amesteca 3 linguri de cacao pudra cu 3-4 linguri de apa pana se omogenizeaza, dupa care se amesteca bine cu jumatatea de aluat ramasa si se toarna in tava de copt. Marmorati ambele aluaturi cu o furculita. Se coace cca 50 minute la 180C in cuptorul preincalzit. Aluat de pizza fara gluten 500 g mix de faina universal Se amesteca 1 pachet de drojdie uscata, 1 lingurita de sare si un praf de zahar brut din trestie. Adaugati 300ml de apa calduta si 2 linguri cu ulei de masline si framantati intr-un aluat neted folosind un mixer manual (carlig de aluat). Se intinde aluatul pe o tava unsa cu mainile umede si se lasa sa creasca aproximativ 30 de minute. Adaugati toppingurile preferate si coaceti cca 15 minute la 225C pe gratarul de jos in cuptorul preincalzit. Valori nutritionale/100g: Energie 1483kJ / 350kcal Grasimi 1.4g din care saturate 0.4g Carbohidrati 78g din care zaharuri 0.5g Fibre 3.4g Proteine 4.6g Saruri 0.02g Atentionari: Amestecul de faina si aluatul nu sunt destinate sa fie consumate crude si trebuie intotdeauna bine gatite. Conditii de pastrare: A se pastra in loc uscat departe de caldura. Fabricat in Germania Agricultura UE/non UE Gramaj: 500g Mix de fainuri fara gluten pentru uz universal, eco-bio, 500g Alnavit Alege acum Mix de fainuri fara gluten pentru uz universal, eco-bio, 500g Alnavit si bucura-te de beneficii! Produsul cu denumirea Mix de fainuri fara gluten pentru uz universal, eco-bio, 500g Alnavit face parte din brandul Alevia, se afla in categoria Health beauty si subcategoria